Kraam te leen of te huur

Op zaterdag 12 mei wordt van 10.00 tot 17.00 de eerste biologische streekmarkt van Poortugaal gehouden. Op deze markt zullen diverse biologische producten te koop worden aangeboden. Het bijzondere aan deze markt is dat er voornamelijk producten aangeboden worden die uit de streek komen.

Ook is er naast bedrijven en handelaren plaats voor particulieren. Heeft u dus producten uit uw (moes)tuin, verse eieren van eigen kippen of kookt en bakt u graag? Meldt u dan aan voor een kraam! Ook leuk om samen met kinderen te doen. Het is de bedoeling dat de markt een maandelijks terugkerend evenement gaat worden. Dus heeft u op dit moment nog niets, maar verwacht u over een tijdje een grote oogst? Dan kunt u zich gewoon alvast opgeven voor de volgende keer!

Een kleine kraam van twee meter is gratis, een grote kraam van vier meter kost twintig euro. Opgeven kan door contact op te nemen met Hans de Groot (zie contact gegevens) of even langs te lopen bij Antiekwinkel Kik en de Groot aan de Dorpsstraat 53a in Poortugaal.